Sava Re kupuje 845.599 vlastitih dionica

Bez autora
Apr 19 2016

Sava Re izvijestila je da će kupiti 845.599 vlastitih dionica i to po cijeni od 15 eura. Dioničari koji su dali obvezujuće ponude primit će o tome informacije tijekom sutrašnjeg dana, a obavijest će poslati Nova ljubljanska banka koju je Sava Re angažirala za realizaciju ovog posla. Svrha kupovanja vlastitih dionica jest obrana od preuzimanja Adris Grupe odnosno Croatia osiguranja. Hrvatska je kompanija dokupom dionica prije mjesec došla sasvim blizu 20 posto udjela u slovenskom osiguravateljhu što prema slovenskom zakonu predstavlja i prag za predaju obvezujuće ponude. Dionica Save R na ljubljanskom je tržištu danas vrijedila 14,55 eura i nije bilježila postotnu promjenu.

Sava Re kupuje 845.599 vlastitih dionicaSava Re izvijestila je da će kupiti 845.599 vlastitih dionica i to po cijeni od 15 eura.

Dioničari koji su dali obvezujuće ponude primit će o tome informacije tijekom sutrašnjeg dana, a obavijest će poslati Nova ljubljanska banka koju je Sava Re angažirala za realizaciju ovog posla.

Svrha kupovanja vlastitih dionica jest obrana od preuzimanja Adris Grupe odnosno Croatia osiguranja.

Hrvatska je kompanija dokupom dionica prije mjesec došla sasvim blizu 20 posto udjela u slovenskom osiguravateljhu što prema slovenskom zakonu predstavlja i prag za predaju obvezujuće ponude.

Dionica Save Re (LJSE:POSR) na ljubljanskom je tržištu danas vrijedila 14,55 eura i nije bilježila postotnu promjenu.  

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik