U Bar dolazi sedam kruzera

Bez autora
Apr 20 2016

Kruzer "Thompson Celebration" sa 1.350 turista 11.maja doći će u Bar, što je prva od niza planiranih posjeta takvih brodova, kazao je vlasnik agencije "Allegra Montenegro". "Allegra Montenegro" je, u saradnji sa "Intercruises" i kompanijom "Thompson", dogovorila dolazak sedam kruzera u Bar. Osim toga, zadovoljstvo nam je reći da će i 2017. brod `Thompson Spirit `sa 1.350 putnika dolaziti u Bar i ti dolasci su potvrđeni, rekao je on u PR Centru. Agencija "Allegra" je, kako je naglasio, u finalnoj realizaciji pregovora sa kompanijom "Grandi Navi Veloci" da uspostavi ponovo liniju između Bara i Krfa, Bara i Barija i Bara i Peskare.

U Bar dolazi sedam kruzeraKruzer "Thompson Celebration" sa 1.350 turista 11.maja doći će u Bar, što je prva od niza planiranih posjeta takvih brodova, kazao je vlasnik agencije "Allegra Montenegro" Mihailo Vukić.

"Allegra Montenegro" je, u saradnji sa "Intercruises" i kompanijom "Thompson", dogovorila dolazak sedam kruzera u Bar, istakao je Vukić.

„Osim toga, zadovoljstvo nam je reći da će i 2017. brod `Thompson Spirit `sa 1.350 putnika dolaziti u Bar i ti dolasci su potvrđeni“, rekao je on u PR Centru.

Agencija "Allegra" je, kako je naglasio, u finalnoj realizaciji pregovora sa kompanijom "Grandi Navi Veloci" da uspostavi ponovo liniju između Bara i Krfa, Bara i Barija i Bara i Peskare.

„To je u završnim pregovorima, ne znamo oćemo li uspjeti za ovu godinu, mislimo da je velika stvar da Bar ima dobru vezu i konekciju sa Italijom i Grčkom poslije toliko godina, zbog privrede Bara i Crne Gore“, kazao je Vukić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik