Poboljšanje poslovne klime i dalje ključno za investicije

Bez autora
Apr 20 2016

Visoki predstavnik u BiH rekao je danas u Gračanici da poboljšanje poslovne klime u BiH reformama i inicijativama okrenutim ka poslovanju i dalje ima ključni značaj za investicije i razvoj poslovanja.On je prilikom posjete 7. međunarodnom sajmu preduzetništva i zanatstva GRaPos expo istakao da se time rješava visoka stopa nezaposlenosti, što je jedna od najvećih slabosti BiH. Ovogodišnji moto Sajma u Gračanici 'Budućnost se ne očekuje, ona se gradi', šalje snažnu poruku svima u BiH - političarima, ali i običnim građanima.

Poboljšanje poslovne klime i dalje ključno za investicijeVisoki predstavnik u BiH Valentin Inzko rekao je danas u Gračanici da poboljšanje poslovne klime u BiH reformama i inicijativama okrenutim ka poslovanju i dalje ima ključni značaj za investicije i razvoj poslovanja.

Inzko je prilikom posjete 7. međunarodnom sajmu preduzetništva i zanatstva GRaPos expo istakao da se time rješava visoka stopa nezaposlenosti, što je jedna od najvećih slabosti BiH, saopšteno je iz OHR-a.

"Ovogodišnji moto Sajma u Gračanici 'Budućnost se ne očekuje, ona se gradi', šalje snažnu poruku svima u BiH - političarima, ali i običnim građanima", smatra Inzko.

Prema njegovom mišljenju, bolja budućnost se može izgraditi, a važan korak na tom putu su manifestacije kao što je GRaPos expo, koje doprinose boljoj poslovnoj klimi, jačanju poslovne saradnje i uspostavljanju boljih kontakata, što vodi ka novim ugovorima i projektima.

Inzko se sastao sa predstavnicima brojnih firmi i sa načelnikom opštine Gračanica Nusretom Helićem.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik