"Jutjub" predstavlja video-zapise od 360 stepeni

Bez autora
Apr 24 2016

„Na korak bliže stvarnosti – predstavljamo striming uživo sa 360 stepeni“, naglasio je „Jutjub“ u svom zvaničnom blogu, time predstavivši najnoviju mogućnost gledanja video-snimaka u kom se može videti sav prostor, a ne samo dvodimenzionalna slika, kao što je to do sada bio slučaj.Prenos video-zapisa uživo od 360 stepeni svakom će omogućiti da pomoću kacige za virtuelnu stvarnost razgleda događaje oko sebe i taj sadržaj prenosi uživo. Kompanija „Gugl“ je novu tehnologiju predstavila na muzičkom festivalu „Koačela“, gde su se neki nastupi prenosili u 360 stepeni.

"Jutjub" predstavlja video-zapise od 360 stepeni„Na korak bliže stvarnosti – predstavljamo striming uživo sa 360 stepeni“, naglasio je „Jutjub“ u svom zvaničnom blogu, time predstavivši najnoviju mogućnost gledanja video-snimaka u kom se može videti sav prostor, a ne samo dvodimenzionalna slika, kao što je to do sada bio slučaj.

Prenos video-zapisa uživo od 360 stepeni svakom će omogućiti da pomoću kacige za virtuelnu stvarnost razgleda događaje oko sebe i taj sadržaj prenosi uživo.

Kompanija „Gugl“ je novu tehnologiju predstavila na muzičkom festivalu „Koačela“, gde su se neki nastupi prenosili u 360 stepeni.

Osim toga, Jutjub je najavio i lansiranje prostornog zvuka, sa kojim će korisnici moći da uživaju u realističnom zvuku sa zadovoljavajućom dubinom, udaljenošću i intenzitetom, zasnovanom na onome što se prirodno čuje u odnosu na poziciju na kojoj se osoba nalazi tokom pravog događaja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik