Učestvujte u takmičenju za Najbolju tehološku inovaciju 2016.

Bez autora
Apr 25 2016

Prijavljivanje za Takmičenje za najbolju tehološku inovaciju u Srbiji 2016. otvoreno je do 4. maja, najavila je koordinator projekta u okviru PKS. Finale takmičenja, u kojem je nagradni fond 4,5 miliona dinara, biće održano 23. decembra 2016.TNTI je nacionalni projekat Ministarstva prosvete nauke i tehnološkog razvoja koji realizuju Fakultet tehničkih nauka iz Novog Sada i Tehnološko metalurški fakultet iz Beograda, uz podršku Privredne komore Srbije i RTS. Cilj takmičenja je unapređenje preduzetničkog duha, promovisanje preduzetničke inovativne klime u Srbiji i formiranje visoko tehnoloških firmi na bazi domaćeg znanja.

Učestvujte u takmičenju za Najbolju tehološku inovaciju 2016.Prijavljivanje za Takmičenje za najbolju tehološku inovaciju u Srbiji 2016. (TNTI) otvoreno je do 4. maja, najavila je Danica Mićanović, koordinator projekta u okviru PKS. Finale takmičenja, u kojem je nagradni fond 4,5 miliona dinara, biće održano 23. decembra 2016.

TNTI je nacionalni projekat Ministarstva prosvete nauke i tehnološkog razvoja koji realizuju Fakultet  tehničkih nauka iz Novog Sada  i Tehnološko metalurški fakultet iz  Beograda, uz podršku Privredne komore Srbije i RTS.

Cilj takmičenja je unapređenje preduzetničkog duha, promovisanje preduzetničke inovativne klime u Srbiji i formiranje visoko tehnoloških firmi na bazi domaćeg znanja.

Kroz  besplatne edukativne programe koji se organizuju u komorskom sistemu učesnici stiču nove veštine i znanja neophodna za izlazak na tržište -upoznaju konkurenciju, tržište, pripreme biznis plan, prezentacije, obučavaju se za pregovaranje sa potencijalnim investitorima.

Nagradni fond u 2016. je 4.5 miliona dinara. Prijave se podnose online do 4. maja a više informacija o propozicijama takmičenja možete naći na sajtu takmičenja www.inovacija.org

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik