Podeljeno više od 14.000 vaučera za odmor u Srbiji

Bez autora
Apr 26 2016

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija izjavio je da je od početka godine podeljeno više od 14.000 vaučera za odmor u Srbiji, pri čemu su 65 odsto njih preuzeli penzioneri.On je, na otvaranju 17. međunarodnog sajma turizma i aktivnog odmora, istakao da su najtraženije destinacije za odmor u našoj zemlji Prolom i Lukovska banja, banja Koviljača, Kopaonik i Zlatibor. On je istovremeno izrazio nadu da će do kraja godine biti podeljeno svih 46.000 vaučera, koliko je predvidjeno za ovu godinu.

Raste interesovanje za turističke destinacije u SrbijiPotpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas u Nišu da je od početka godine podeljeno više od 14.000 vaučera za odmor u Srbiji, pri čemu su 65 odsto njih preuzeli penzioneri.

Ljajić je, na otvaranju 17. međunarodnog sajma turizma i aktivnog odmora, istakao da su najtraženije destinacije za odmor u našoj zemlji Prolom i Lukovska banja, banja Koviljača, Kopaonik i Zlatibor.

On je istovremeno izrazio nadu da će do kraja godine biti podeljeno svih 46.000 vaučera, koliko je predvidjeno za ovu godinu.

Prema njegovim rečima, resorno ministarstvo je više nego zadovoljno rezultatima koji su u sektoru turizma postignuti u prva dva meseca ove godine.

Ljajić je s tim u vezi izneo podatak da je broj domaćih turista povećan za 14 odsto, a stranih gostiju za 22 odsto, dok je broj noćenja porastao za 22 odsto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik