Dalekovod pred dobivanjem posla u Norveškoj vrijednog 65 milijuna eura

Bez autora
May 03 2016

Norveški Statnett odabrao je kao najpovoljniju ponudu Dalekovoda za izgradnju dva dalekovoda ukupne duljine 200 kilometara, čija vrijednost premašuje 65 milijuna eura, izvijestili su u ponedjeljak iz Dalekovoda. Statnett, tvrtka za prijenos električne energije, objavio je da Dalekovodu planira dodijeliti ugovore za izgradnju 420 kV dalekovoda Namsos – Hofstad – Afjord i 420 kV dalekovoda Snilldal – Surna ukupne duljine gotovo 200 kilometara. Nakon evaluacijskog procesa, ponuda Dalekovoda odabrana je kao najpovoljnija prema kriterijima natječaja, kaže se u priopćenju.

Dalekovod pred dobivanjem posla u Norveškoj vrijednog 65 milijuna euraNorveški Statnett odabrao je kao najpovoljniju ponudu Dalekovoda za izgradnju dva dalekovoda ukupne duljine 200 kilometara, čija vrijednost premašuje 65 milijuna eura, izvijestili su u ponedjeljak iz Dalekovoda.

Statnett, tvrtka za prijenos električne energije, objavio je da Dalekovodu planira dodijeliti ugovore za izgradnju 420 kV dalekovoda Namsos – Hofstad – Afjord i 420 kV dalekovoda Snilldal – Surna ukupne duljine gotovo 200 kilometara.

Nakon evaluacijskog procesa, ponuda Dalekovoda odabrana je kao najpovoljnija prema kriterijima natječaja, kaže se u priopćenju.

Ukupna vrijednost oba tendera iznosi više od 65 milijuna eura, a konačnu odluku mora potvrditi Statnettov investicijski odbor.   

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik