Izdano nekoliko dozvola za proizvodnju električne energije

Bez autora
May 03 2016

Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine - FERK održala je 7. redovitu sjednicu u 2016. godini na kojoj su podnositeljima zahtjeva ENERXIA d.o.o. Bugojno, "ENERGY" d.o.o. iz Kaknja i "GSL AUTO CENTAR" d.o.o. Gornji Vakuf-Uskoplje izdane dozvole za rad za proizvodnju električne energije, priopćeno je iz Ferka. Na sjednici je odlučeno i kako će se u postupak opće rasprave uputiti Nacrt dozvole za rad za proizvodnju električne energije u mikropostrojenjima OIE podnositelja zahtjeva Srodna djelatnost ĆANDRO, vl. Branka Ćurić, Prozor-Rama te Nacrt dozvole za rad (licencije) za trgovinu na veliko naftnim derivatima osim LPG-om podnositelja zahtjeva "HIFA-PETROL" d.o.o. Sarajevo.

Izdano nekoliko dozvola za proizvodnju električne energijeRegulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine - FERK  održala je 7. redovitu sjednicu u 2016. godini na kojoj su podnositeljima zahtjeva ENERXIA d.o.o. Bugojno, "ENERGY" d.o.o. iz Kaknja  i "GSL AUTO CENTAR" d.o.o. Gornji Vakuf-Uskoplje izdane dozvole za rad za proizvodnju električne energije, priopćeno je iz Ferka.

Na sjednici je odlučeno i kako će se u postupak opće rasprave uputiti Nacrt dozvole za rad za proizvodnju električne energije u mikropostrojenjima OIE podnositelja zahtjeva Srodna djelatnost ĆANDRO, vl. Branka Ćurić, Prozor-Rama te Nacrt dozvole za rad (licencije) za trgovinu na veliko naftnim derivatima osim LPG-om podnositelja zahtjeva "HIFA-PETROL" d.o.o. Sarajevo.

Zainteresirane osobe imaju mogućnost dostaviti svoje pisane komentare na nacrte dozvola za rad do 10. svibnja ove godine do 10 sati.

Tekstovi nacrta dozvola mogu se dobiti svakim radnim danom od 11 do 13 sati, u sjedištu FERK-a ili preuzeti na web stranici FERK-a, a zainteresiranu javnost pozivamo da se detaljnije informira o mogućnostima sudjelovanja u postupcima općih rasprava preko naše web stranice ili u dnevnim novinama.

Na redovitoj sjednici usvojena je i obavijest za javnost o kompletnosti podnesenih zahtjeva, i to Zahtjev za izdavanje dozvole za opskrbu električnom energijom – dozvole II. reda od podnositelja Prvo plinarsko društvo d.o.o. iz Sarajeva i Zahtjev za izdavanje dozvole za rad za proizvodnju električne energije od podnositelja "SP ĆOŠKOVIĆ" d.o.o. iz Domaljevca.

Pisani komentari i zahtjevi za stjecanje statusa umješača podnose se do 10. svibnja ove godine do 14 sati, na adresu FERK-a.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik