Slovenija otkupljuje desetgodišnje obveznice

Bez autora
May 04 2016

Slovenija će otkupiti ukupno do 750 milijuna dolara desetgodišnjih obveznica koje je u američkoj valuti izdala 2012., 2013. i 2014. godine. Pri tome država kao izdavatelj zadržava pravo da na temelju ponuda imatelja po vlastitoj procjeni otkupi i manji, ali i viši iznos, ali također i da ne otkupi nijednu obveznicu, priopćeno je iz ministarstva financija. Ponuda za otkup obveznica vrijedi od utorka, a ukoliko neće biti produljenja, vrijedit će do 10. svibnja do 17 sati. Konačni ishod odabira ponuda biti će objavljen 11. svibnja, a istoga dana bit će poznata i cijena otkupa. Predviđeni datum poravnanja je 18. svibnja.

Slovenija otkupljuje desetgodišnje obvezniceSlovenija će otkupiti ukupno do 750 milijuna dolara desetgodišnjih obveznica koje je u američkoj valuti izdala 2012., 2013. i 2014. godine, pišu Finance.

Pri tome država kao izdavatelj zadržava pravo da na temelju ponuda imatelja po vlastitoj procjeni otkupi i manji, ali i viši iznos, ali također i da ne otkupi nijednu obveznicu, priopćeno je iz ministarstva financija.

Ponuda za otkup obveznica vrijedi od utorka, a ukoliko neće biti produljenja, vrijedit će do 10. svibnja do 17 sati.

Konačni ishod odabira ponuda biti će objavljen 11. svibnja, a istoga dana bit će poznata i cijena otkupa. Predviđeni datum poravnanja je 18. svibnja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik