Rajfajzen banka godine u Srbiji

Bez autora
May 04 2016

Rajfajzen banka u Srbiji ovogodišnji je dobitnik nagrade „Najbolja banka u Srbiji“, koju dodeljuje renomirani britanski finansijski magazin „EMEA Finance“. Pored Rajfajzen banke u Srbiji, nagradu tog uglednog časopisa dobilo je još osam banaka članica rajfajzen grupacije, kao i Rajfajzen bank internešnl, saopštila je ta banka. Prilikom odlučivanja o najboljim bankama, stručni žiri magazina je kao osnovne kriterijume u obzir uzeo: tržišni udeo banke, rast učešća određenih proizvoda na tržištu, profitabilnost banke, kvalitet i inovativnost ponude, kao i kvalitet poslovne strategije. „EMEA Finance“ je britanski finansijski magazin koji u svojim analizama pokriva dinamična finansijska tržišta u Evropi, na Bliskom istoku i u Africi.

Rajfajzen banka godine u SrbijiRajfajzen banka u Srbiji ovogodišnji je dobitnik nagrade „Najbolja banka u Srbiji“, koju dodeljuje renomirani britanski finansijski magazin „EMEA Finance“.

Pored Rajfajzen banke u Srbiji, nagradu tog uglednog časopisa dobilo je još osam banaka članica rajfajzen grupacije, kao i Rajfajzen bank internešnl, saopštila je ta banka.

Prilikom odlučivanja o najboljim bankama, stručni žiri magazina je kao osnovne kriterijume u obzir uzeo: tržišni udeo banke, rast učešća određenih proizvoda na tržištu, profitabilnost banke, kvalitet i inovativnost ponude, kao i kvalitet poslovne strategije.

„EMEA Finance“ je britanski finansijski magazin koji u svojim analizama pokriva dinamična finansijska tržišta u Evropi, na Bliskom istoku i u Africi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik