Fly Fly travel otvorio predstavništvo na aerodromu u Beču

Bez autora
May 08 2016

Srpska turistička agencija Fly Fly travel otvorila je na bečkom arodromu Švehat predstavništvo u Austriji. Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije rekao je da je kompanija samo pre par godina imala svega pet radnika, a danas broji 100 zaposlenih i ima odlične rezultate u radu. On je dodao da Fly Fly travel ima razrađen princip franšiza i da je prisutan u celom regionu bivše Jugoslavije, a otvaranje predstavništva u Beču, vidi kao veoma važan korak, ne samo za naše ljude koji žive u ovom gradu i Austriji, već i za Austrijance koji traže nove, konkurentnije ponude. Ocenivši da Fly Fly travel može da bude konkurentna sa najvećim operaterima u svetu, on je rekao da je Privrednoj komori Srbije posebno značajan uspeh te kompanije, zbog saradnje koju imaju od osnivanja kompanije.

Fly Fly travel otvorio predstavništvo na aerodromu u BečuSrpska turistička agencija Fly Fly travel otvorila je danas na bečkom arodromu Švehat predstavništvo u Austriji. Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije rekao je Tanjugu da je kompanija samo pre par godina imala svega pet radnika, a danas broji 100 zaposlenih i ima odlične rezultate u radu.

Čadež je dodao da Fly Fly travel ima razrađen princip franšiza i da je prisutan u celom regionu bivše Jugoslavije, a otvaranje predstavništva u Beču, vidi kao veoma važan korak, ne samo za naše ljude koji žive u ovom gradu i Austriji, već i za Austrijance koji traže nove, konkurentnije ponude.

Ocenivši da Fly Fly travel može da bude konkurentna sa najvećim operaterima u svetu, Čadež je rekao da je Privrednoj komori Srbije posebno značajan uspeh te kompanije, zbog saradnje koju imaju od osnivanja kompanije.

U Centru za franšizing PKS razvijena je franšiza kompanije i zajedno su radili na otvaranju predstavništava u EU.

„To je način na koji PKS radi, povezuje sa stranim partnerima, pronalazi sve što je neophodno da jedna naša kompanija izađe na strano tržište i bude konkurentna“, naveo je Čadež dodajući da otvaranje predstavništva u Beču pokazuje da se trud isplatio.
 
Vlasnik Fly Fly travel-a izjavio je, da nakon otvaranja predstavništava u Hrvatskoj i Sloveniji, Beč predstavlja odskočnu dasku u razvoju firme.

„Imali smo veliku podršku PKS i jako smo zahvalni na ideji da se naš brend razvije u EU. Prihvatili smo tu ideju i odlučili da stabilno krenemo tim putem. Dolazimo u grad koji je velika odskočna daska za širenje u EU i celom svetu", poručio je Vujović podsetivši da je Fly Fly travel odnedavno zastupnik svetske kompanije ATPI, što je navelo firmu na širenje.

Objašnjava da je reč o revolucionarnom sistemu za pretraživanje karata, sa jako povoljnim uslovima pristupa bilo kojoj aviokompaniji, što bi trebalo da bude zanimljivo austrijskom tržištu. Ističe značaj otvaranja predstavništva na aerodromu, jer, kako je rekao, ciljna grupa nije samo dijaspora, već i Austrijanci, pošto novi sistem predstavlja velike novine kada je u pitanju putovanje avionom.

U razmišljanju o daljem širenju kompanije, trenutno je najzanimljiviji Amsterdam, naveo je Vujović, ali je dodao da postoji i „skrivena želja da se predstavništvo otvori u Njujorku“, zbog otvaranja direktne avio-linije iz Beograda.

„To može biti jako dobar povod da mnoge naše kompanije, koje izvoze i uvoze otvaraju preko Njujorka svoja predstavništva u SAD. To će biti odskočna daska za srpsku ekonomiju“, uveren je Vujović.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik