Franca gradi hotel u Ulcinju

Bez autora
May 17 2016

Bjelopoljska kompanija Mesopromet izgradiće hotel sa četiri zvjezdice u Ulcinju, saopštio je direktor i vlasnik tog preduzeća, Hilmija Franca. On je kazao da su predali zahtjev za dobijanje građevinske dozvole za hotel sa četiri zvjezdice na bulevaru prema Velikoj plaži. Hotel sa 60 soba će biti udaljen 500 metara od mora, a u izgradnju će biti uloženo 2,5 miliona eura. Hotel će se graditi na parceli koju smo kupili prije dvije godine, naveo je Franca, dodajući da će, ako uskoro dobiju dozvolu, hotel primiti prve turiste sljedeće sezone. Franca je najavio i završetak hotela u Tivtu za dva do tri mjeseca.

Franca gradi hotel u UlcinjuBjelopoljska kompanija Mesopromet izgradiće hotel sa četiri zvjezdice u Ulcinju, saopštio je direktor i vlasnik tog preduzeća, Hilmija Franca.

On je kazao Pobjedi da su predali zahtjev za dobijanje građevinske dozvole za hotel sa četiri zvjezdice na bulevaru prema Velikoj plaži.

Hotel sa 60 soba će biti udaljen 500 metara od mora, a u izgradnju će biti uloženo 2,5 miliona eura.

“Hotel će se graditi na parceli koju smo kupili prije dvije godine”, naveo je Franca, dodajući da će, ako uskoro dobiju dozvolu, hotel primiti prve turiste sljedeće sezone.

Franca je najavio i završetak hotela u Tivtu za dva do tri mjeseca.

“Hotel će imati 90 soba i biće kategorizovan sa četiri ili četiri plus zvjezdica i to je druga faza našeg partnerstva sa gradom Tivat. U prvoj fazi smo završili autobusku stanicu”, kazao je Franca.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik