Total future gaming Belgrade

Bez autora
May 24 2016

Posle velikih sajmova – Las Vegas, London… prepoznajući rastuće tržište, gaming industrija omogućava da upoznate i naravno obezbedite za sebe opremu, softversku podršku i prateće servise.Procenjuje se da ovog trenutka na tržištu ukupno funkcioniše 26.000 automata za igre na sreću i da je većina u najskorijoj budućnosti u obavezi da bude zamenjena novijim elektronskim aparatima sa inoviranim programima uz svakodnevni razvoj novih softvera kao i primenu zahteva Poreske uprave.

Jugoistočna Evropa - rastuće tržište…

Posle velikih sajmova – Las Vegas, London… prepoznajući rastuće tržište, gaming industrija omogućava da upoznate i naravno obezbedite za sebe opremu, softversku podršku i prateće servise.

Procenjuje se da ovog trenutka na tržištu ukupno funkcioniše 26.000 automata za igre na sreću i da je većina u najskorijoj budućnosti u obavezi da bude zamenjena novijim elektronskim aparatima sa inoviranim programima uz svakodnevni razvoj novih softvera kao i primenu zahteva Poreske uprave.

Izlagači su vodeće svetske firme. Pored Srbije računamo i na šire tržište jugoistočne Evrope kao tržište kupaca (BiH, Makedonija, Hrvatska, Bugarska, Rumunija, Albanija).

Sajam je naravno otvoren i za generalnu publiku (kladioničari / igrači). Sve postojeće kompanije, kao i one koje žele da uđu u ovaj posao, imaju prilike da na sajmu GamingExpoBelgrade najbrže i najefikasnije unaprede svoje poslovanje.

Vodeći svetski proizvođači opreme, softvera i pratećeg programa prepoznali su značaj tržišta jugoistočne Evrope i omogućili nam da vidite, probate, uporedite i naravno kupite programe koji Vam trebaju sada i koji znače budućnost. GamingExpoBelgrade omogućava da budete najuspešniji, da budete najbolji!

Sajam se održava od 24.05.-25.05.2016. godine u Hali 5 Beogradskog sajma.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik