1. Međunarpdni „World of sport“ Sajam Beograd 2016

Bez autora
May 27 2016

Manifestaciju će obeležiti sportska izložba „World of sport 2016“, u okviru koje će se predstaviti vodeći proizvođači i distributeri sportske odeće, opreme i usluga, fitnes klubovi, sportske sekcije i centri za pripremu sportista.U okviru pratećeg programa održaće se performans bodibildera “Miss & Mister Aesthetik”, modna revija sportske odeće i opreme poznatih brendova, kasting „Ring girls“. Koncert legendarne grupe Amadeus band upotpuniće bajk i pirotehnički šou.

Manifestaciju će obeležiti sportska izložba „World of sport 2016“, u okviru koje će se predstaviti vodeći proizvođači i distributeri sportske odeće, opreme i usluga, fitnes klubovi, sportske sekcije i centri za pripremu sportista.

U okviru pratećeg programa održaće se performans bodibildera “Miss & Mister Aesthetik”, modna revija sportske odeće i opreme poznatih brendova, kasting „Ring girls“. Koncert legendarne grupe Amadeus band upotpuniće bajk i pirotehnički šou.

Međunarodni turnir „Serbia & Russia vs. World“ promovisaće mešovite borilačke veštine - kik-boks i MMA. Najveću pažnju svakako će privući meč za titulu prvaka sveta u disciplini K-1 između Saše Polugića iz Srbije i Hamze Kendirčioglua iz Turske, kao i beskompromisna rusko-američka bitka u MMA disciplini.

Sajam će se održati 27.05. - 28.05.2016. u Hali 1 Beogradskog sajma.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik