Malim i srednjim poduzetnicima 867 milijuna kuna iz europskih fondova

Bez autora
May 23 2016

Ministarstvo poduzetništa i obrta poziva male i srednje poduzetnike da se prijave na natječaj dodjele novca iz europskih fondova. U sklopu projekta "Kompetentnost i razvoj MPS" na raspolaganju će biti 867 milijuna kuna, a cilj je ojačati konkurentnost, proširiti kapacitete za razvoj te povećati zaposlenost. Pojednostavili smo i naše interne procedure, nadam se da će dovesti do skraćenja roka, sad još uvijek je taj rok premašuje 120 dana za donešenje odluke, to mora biti puno brže puno jednostavnije. Granice dodijeljenih potpora sa onih milijun i pol odnosno maksimalnih 15 milijuna kuna u ovoj prvoj granici spuštaju se na 300 tisuća kuna, a ona maksimalna potora iznosi će mogućih maksimalnih 30 milijuna, izjavio je ministar poduzetništva i obrta.

Malim i srednjim poduzetnicima 867 milijuna kuna iz europskih fondovaMinistarstvo poduzetništa i obrta poziva male i srednje poduzetnike da se prijave na natječaj dodjele novca iz europskih fondova.

U sklopu projekta "Kompetentnost i razvoj MPS" na raspolaganju će biti 867 milijuna kuna, a cilj je ojačati konkurentnost, proširiti kapacitete za razvoj te povećati zaposlenost.

Pojednostavili smo i naše interne procedure, nadam se da će dovesti do skraćenja roka, sad još uvijek je taj rok premašuje 120 dana za donešenje odluke, to mora biti puno brže puno jednostavnije.

Granice dodijeljenih potpora sa onih milijun i pol odnosno maksimalnih 15 milijuna kuna u ovoj prvoj granici spuštaju se na 300 tisuća kuna, a ona maksimalna potora iznosi će mogućih maksimalnih 30 milijuna, izjavio je Darko Horvat, ministar poduzetništva i obrta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik