Sajam zapošljavanja u Vladičinom Hanu

Bez autora
May 27 2016

Filijala Vranje NSZ organizuje Sajam zapošljavanja u Vladičinom Hanu, u petak, 27. maja, od 11 do 13 sati, u CONNECTION CENTRU, Žikice Jovanovića Španca bb.Na sajmu će učestvovati 15 poslodavaca iz Vladičinog Hana i Surdulice, koji su iskazali potrebu za zapošljavanjem oko 110 novih radnika. Najviše slobodnih poslova biće ponuđeno licima obućarske, stolarske, elektrotehničke, metalske i ugostiteljske struke.

Sajam zapošljavanja u Vladičinom HanuFilijala Vranje NSZ organizuje Sajam zapošljavanja u Vladičinom Hanu, u petak, 27. maja, od 11 do 13 sati, u CONNECTION CENTRU, Žikice Jovanovića Španca bb.

Na sajmu će učestvovati 15 poslodavaca iz Vladičinog Hana i Surdulice, koji su iskazali potrebu za zapošljavanjem oko 110 novih radnika.

Najviše slobodnih poslova biće ponuđeno licima obućarske, stolarske, elektrotehničke, metalske i ugostiteljske struke.

U ponudi su i radna mesta za lica sa višom i visokom stručnom spremom i znanjem engleskog ili nekog drugog stranog jezika, bez obzira na zanimanje, kao i za lica sa srednjom stručnom spremom, takođe bez obzira na zanimanje.

Sajam će otvoriti direktor vranjske filijale NSZ Darko Janković. Na štandu NSZ svi zainteresovani posetioci moći će da se informišu o aktuelnim javnim pozivima i konkursima, programima i merama NSZ za podsticanje zapošljavanja, a na raspolaganju će im biti i pomoć u pisanju radne biografije (CV).

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik