Milion evra za najbolje ideje!

Bez autora
May 24 2016

Nemački investicioni fond Foundcenter Investment je raspisao konkurs za najbolje biznis ideje pod nazivom „Catch Pitch Challenge“, u kojem će najkreativnije ideje i timovi imati priliku da osvoje direktne investicije u iznosu do milion evra!Predmet ovog konkursa su projekti iz najrazličitijih oblasti, kao što su IT industrija, medicinska tehnologija, prirodni resursi, zaštita životne sredine, umetnost i dizajn, poljoprivreda, proizvodi i usluge i druge oblasti.

Milion evra investicija za najbolje ideje!Nemački investicioni fond Foundcenter Investment je raspisao konkurs za najbolje biznis ideje pod nazivom „CATCH Pitch Challenge“, u kojem će najkreativnije ideje i timovi imati priliku da osvoje direktne investicije u iznosu do 1.000.000 evra.

Predmet ovog konkursa su projekti iz najrazličitijih oblasti, kao što su IT industrija, medicinska tehnologija, prirodni resursi, zaštita životne sredine, umetnost i dizajn, poljoprivreda, proizvodi i usluge i druge oblasti. 

Prijavljivanje traje do 1. jula, putem sajta www.foundcenter.com/catch, a ideje i projekti koji uđu u uži izbor biće predstavljeni Odboru nemačkih investitora, i to na samom događaju  „CATCH” koji se održava krajem septembra u Jugoslovenskoj kinoteci.

Ovo je prvi događaj nemačkog investicionog fonda koji uspešno posluje u Berlinu i Los Anđelesu, a od nedavno je otvorio sedište za Jugoistočnu Evropu u Beogradu.

Ukupni fond za investicije je 100.000.000 evra, a cilj je da doprinese jačanju preduzetničkog duha i podstakne razvoj kreativnosti i inovacija, kao i da podrži razvoj projekata i postojećeg biznisa, čiji potencijal prevazilazi lokalno tržište.

Kao katalizator inovativnog preuzetništva, Foundcenter Investment ne obezbeđuje samo investicije, već je ujedno i tzv. „company builder“, jer pruža sve elemente potrebne jednoj kompaniji: tim, kapital, biznis model i razvoj koji vodi do uspeha na internacionalnom nivou.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik