Nastavljena isplata poticaja za poljoprivredu

Bez autora
May 25 2016

Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva saopćilo je danas da je nastavljena isplata poticaja za poljoprivredne proizvođače u 2016. godini i u banke dostavljeni nalozi u iznosu od 5.099.416,67 KM.U toku sljedeće sedmice bit će završena isplata sredstava za posljednji kvartal 2015. godine kako je i planirano. Za razliku od ranijih godina kada su poljoprivrednim proizvođačima poticaji isplaćivani u drugoj polovini godine, realizacija Programa poticaja za poljoprivredu u 2016. godini započela je u aprilu, tako da se očekuje kontinuitet daljih isplata.

Nastavljena isplata poticaja za poljoprivreduFederalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva saopćilo je danas da je nastavljena isplata poticaja za poljoprivredne proizvođače u 2016. godini i u banke dostavljeni nalozi u iznosu od 5.099.416,67 KM.
 
U toku sljedeće sedmice bit će završena isplata sredstava za posljednji (IV) kvartal 2015. godine kako je i planirano.
 
Za razliku od ranijih godina kada su poljoprivrednim proizvođačima poticaji isplaćivani u drugoj polovini godine, realizacija Programa poticaja za poljoprivredu u 2016. godini započela je u aprilu, tako da se očekuje kontinuitet daljih isplata, kaže se u saopćenju ovog federalnog ministarstva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik