Otvorena sezona lova na tune - traje do izlova kvote

Bez autora
May 26 2016

Počela je plivaričarska sezona tunolova koja završava 24. lipnja ili do iskorištavanja kvote unutar tog razdoblja, priopćilo je Ministarstvo poljoprivrede. Prema Pravilniku o ulovu, uzgoju i prometu tune, igluna i iglana od ukupne nacionalne kvote plavoperajne tune za 2016., koja iznosi 551,22 tona, kvota namijenjena plivaričarskoj floti za potrebe daljnjeg uzgoja iznosi 515,38 tona. U iskorištavanju ove kvote tijekom sezone će sudjelovati ukupno 11 plivaričara tunolovaca raspoređenih u tri zajedničke ribolovne operacije.

Otvorena sezona lova na tune - traje do izlova kvotePočela je plivaričarska sezona tunolova koja završava 24. lipnja ili do iskorištavanja kvote unutar tog razdoblja, priopćilo je Ministarstvo poljoprivrede.

Prema Pravilniku o ulovu, uzgoju i prometu tune, igluna i iglana od ukupne nacionalne kvote plavoperajne tune za 2016., koja iznosi 551,22 tona, kvota namijenjena plivaričarskoj floti za potrebe daljnjeg uzgoja iznosi 515,38 tona.

U iskorištavanju ove kvote tijekom sezone će sudjelovati ukupno 11 plivaričara tunolovaca raspoređenih u tri zajedničke ribolovne operacije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik