Luka Koper: Uprava i NO predlažu dividendu od 0,68 eura

Bez autora
May 30 2016

Skupština dioničara Luke Koper sazvana je za petak, 1. srpnja ove godine. Uprava i Nadzorni odbor Luke Koper predložili su dioničarima iz akumulirane dobiti isplati dividenda od 0,68 eura po dionici, navodi se u obavijesti objavljenoj na stranicama Ljubljanske burze. Ukupna akumulirana dobit društva na kraju 2015. iznosi 15,88 milijuna eura. Od tog iznosa 9.52 milijuna eura rasporedilo bi se za isplatu dividende, a 6,36 milijuna eura ostalo bi neraspoređeno. Dividenda bi se isplatila u roku od 60 dana od održavanja Glavne skupštine društva.

Luka Koper: Uprava i NO predlažu dividendu od 0,68 euraSkupština dioničara Luke Koper sazvana je za petak, 1. srpnja ove godine.

Uprava i Nadzorni odbor Luke Koper predložili su dioničarima iz akumulirane dobiti isplati dividenda od 0,68 eura po dionici, navodi se u obavijesti objavljenoj na stranicama Ljubljanske burze.

Ukupna akumulirana dobit društva na kraju 2015. iznosi 15,88 milijuna eura. Od tog iznosa 9.52 milijuna eura rasporedilo bi se za isplatu dividende, a 6,36 milijuna eura ostalo bi neraspoređeno.

Dividenda bi se isplatila u roku od 60 dana od održavanja Glavne skupštine društva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik