Proizvodi kompanije ProPolis Plus za tržište Belorusije

Bez autora
May 31 2016

Uz podršku Udruženja za farmaceutsku i medicinsku privredu i Sektora za ekonomske odnose sa inostranstvom PKS organizovana je poseta Vladimira Čuševa izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Belorusije u Srbiji, kompaniji ProPolisPlus. Zoran Marjanović, vlasnik i direktor kompanije, upoznao je ambasadora Belorusije sa proizvodnim programom koji obuhvata dijetetske suplemente pčelinjih proizvoda, čija nomenklatura uključuje preko 70 proizvoda. Sertifikati, koje poseduje ova kompanija HACCP, ISO 9001, ISO 22000, kao i proizvodni kapaciteti koji mogu da zadovolje veće narudžbe, omogućavaju da se ovi proizvodi u skorije vreme nađu i na tržištu Belorusije.

Proizvodi kompanije ProPolis Plus za tržište BelorusijeUz podršku Udruženja za farmaceutsku i medicinsku privredu i Sektora za ekonomske odnose sa inostranstvom PKS organizovana je poseta Vladimira Čuševa izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Belorusije u Srbiji, kompaniji ProPolisPlus.

Zoran Marjanović, vlasnik i direktor kompanije, upoznao je ambasadora Belorusije sa proizvodnim programom koji obuhvata dijetetske suplemente pčelinjih proizvoda, čija nomenklatura uključuje preko 70 proizvoda (tinkture, tablete, kapsule, medena masa).

Sertifikati, koje poseduje ova kompanija HACCP, ISO 9001, ISO 22000, a koji su dobijeni od sertifikacione kuće SGS, kao i proizvodni kapaciteti koji mogu da zadovolje veće narudžbe, omogućavaju, kako je zaključeno na sastanku, da se ovi proizvodi u skorije vreme nađu i na tržištu Belorusije.

U tom pravcu kompanija je spremna da učestvuje na tematskim sajamskim i izložbenim manifestacijama koje se uz podršku Privredne komore Srbije i Beloruske trgovinsko-industrijske komore održavaju u Belorusiji. Čušev je izrazio spremnost da sa proizvodnim  programom kompanije upozna relevantne institucije u Belorusiji.

ProPolis Plus d.o.o. je porodična firma koja se bavi proizvodnjom preparata na bazi pčelinjih proizvoda i lekovitog bilja. Kao preduzeće su  registrovani 1988. godine i od tada su prisutni na tržištu.  Sedište firme je u Beogradu sa upravnom  zgradom i proizvodnim pogonom.

Primarna i sekundarna proizvodnja, bazirana na velikom iskustvu, koje je sticano kroz generacije, usaglašena je sa savremenim proizvodnim linijama i mašinama. Zadovoljeni su  strogi standardi u procesu proizvodnje, počev od faze repromaterijala, pa do finalnog proizvoda, kako bi se obezbedila maksimalna delotvornost proizvoda.

Svi proizvodi su registrovani u Ministarstvu zdravlja Republike Srbije kao dijetetski suplementi. Proizvode i organski med, polen, pergu, propolis, matični mleč, vosak i pčelinji otrov.

U svojoj destileriji proizvode ekstrakate i eterična ulja od lekovitog bilja organskog porekla i ispunjavaju sve uslove za dobijanje standarda ORGANIC za pčelinjak, koji se nalazi na livadama Kosmaja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik