Besplatna obuka za pčelare u Privrednoj komori Beograda

Bez autora
Jun 02 2016

Uprava za poljoprivredu u sastavu Sekretarijata za privredu Grada Beograda u saradnji sa Privrednom komorom Beograda organizuje besplatnu teorijsku i praktičnu obuku u oblasti pčelarske proizvodnje u okviru projekta transfera znanja i razvoja savetodavstva.Obuka će se održavati od 6. juna u prostorijama Privredne komore Beograd i trajaće šest dana. Osnovni ciljevi obuke su stručno osposobljavanje i aktivnosti sticanja veština u pčelarstvu, povećanje broja košnica u kojima se proizvodi med i pčelinji proizvodi uz tradicionalne veštine i savremena znanja...

Besplatna obuka za pčelare u Privrednoj komori BeogradaUprava za poljoprivredu u sastavu Sekretarijata za privredu Grada Beograda u saradnji sa Privrednom komorom Beograda organizuje besplatnu teorijsku i praktičnu obuku u oblasti pčelarske proizvodnje u okviru projekta transfera znanja i razvoja savetodavstva.

Obuka će se održavati od 6. juna u prostorijama Privredne komore Beograd (Kneza Miloša 12) i trajaće šest dana (četiri dana teorijske i dva dana praktične obuke).

Osnovni ciljevi obuke su stručno osposobljavanje i aktivnosti sticanja veština u pčelarstvu, povećanje broja košnica u kojima se proizvodi med i pčelinji proizvodi uz tradicionalne veštine i savremena znanja, povećanje proizvodnje pčelarskih proizvoda, povećanje prihoda u domaćinstvima koja se bave pčelarskom proizvodnjom, kao i povećanje stepena zaposlenosti u sektoru i dostizanje standarda u oblasti zaštite životne sredine.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Upravi za poljoprivredu, na brojeve telefona 011/ 7157-831 i 011/ 7157-403.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik