Produžen rok za zakup Mediterana

Bez autora
Jun 05 2016

Rok za dostavljanje ponuda na međunarodni tender za davanje u dugoročni zakup vojnoturističkog kompleksa Mediteran na Žabljaku produžen je do 9. septembra. Produžen je i rok za otkup tenderske dokumentacije, do 2. septembra do 16 sati. Prethodni rok za dostavljanje ponuda bio je 10. jun, dok se tenderska dokumentacija mogla otkupiti do danas do 16 sati. Vlada je početkom decembra 2013. godine raspisala tender za dugoročan zakup Mediterana na period od 31 do 90 godina, uključujući izgradnju i njegovo upravljanje i rok za dostavljanje ponuda je, sa današnjim produženjem, devet puta produžavala.

Produžen rok za zakup MediteranaRok za dostavljanje ponuda na međunarodni tender za davanje u dugoročni zakup vojnoturističkog kompleksa Mediteran na Žabljaku produžen je do 9. septembra.

Produžen je i rok za otkup tenderske dokumentacije, do 2. septembra do 16 sati. Prethodni rok za dostavljanje ponuda bio je 10. jun, dok se tenderska dokumentacija mogla otkupiti do danas do 16 sati.

Vlada je početkom decembra 2013. godine raspisala tender za dugoročan zakup Mediterana na period od 31 do 90 godina, uključujući izgradnju i njegovo upravljanje i rok za dostavljanje ponuda je, sa današnjim produženjem, devet puta produžavala.

Vojnoturistički kompleks Mediteran čini cjelinu koja je u funkciji odmora, s restoranom, bungalovima za smještaj, kotlarnicom i malim parkingom.

Do lokacije se dolazi asfaltnim putem. U neposrednoj blizini lokaliteta nalaze se banka, pošta, pijace, prodavnice i drugi gradski sadržaji.

Ovo je drugi međunarodni tender za davanje u dugoročni zakup vojnoturističkog kompleksa Mediteran na Žabljaku. Prvi tender je propao jer nije bilo zainteresovanih investitora, a bio je raspisan 5. novembra 2008. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik