Sajam zapošljavanja u Zvečanu

Bez autora
Jun 08 2016

Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Kosovska Mitrovica organizuje Sajam zapošljavanja, u sredu, 8. juna 2016. godine, od 12 do 14 časova, u prostorijama Radničkog doma u Zvečanu (Plesna sala).Na sajmu će učestvovati oko 20 poslodavaca, koji će ponuditi radna mesta u različitim oblastima rada. Učešće na sajmu zapošljavanja poslodavci mogu prijaviti u prostorijama Filijale Kosovska Mitrovica NSZ, a prijava se može dostaviti i mejlom.

Sajam zapošljavanja u ZvečanuNacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Kosovska Mitrovica organizuje Sajam zapošljavanja, u sredu, 8. juna 2016. godine, od 12 do 14 časova, u prostorijama Radničkog doma u Zvečanu (Plesna sala).

Na sajmu će učestvovati oko 20 poslodavaca, koji će ponuditi radna mesta u različitim oblastima rada.

Učešće na sajmu zapošljavanja poslodavci mogu prijaviti u prostorijama Filijale Kosovska Mitrovica NSZ, a prijava se može dostaviti i mejlom.

Poslodavci će biti u mogućnosti da iskažu svoje kadrovske potrebe i na efikasan način pronađu radnike traženih kvalifikacija.

Na raspolaganju im je besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata, kao i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju novih radnika.

Nezaposlena lica i ostali zainteresovani mogu da se jave u NSZ, Filijala Kosovska Mitrovica kako bi dobili potrebne informacije o učešću na sajmu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik