Cijena gasa pada za 10 odsto

Bez autora
Jun 09 2016

Kompanija BH-Gas je saopštila je da je nakon analize uvozne cijene prirodnog gasa i trenutno važećih prodajnih cijena gasa utvrđeno da postoji realna osnova za daljnje smanjenje cijene gasa prema distributivnim kompanijama.BH-Gas će, uz prethodne konsultacije sa Federalnim ministarstvom energije, rudarstva i industrije, uputiti prijedlog prema Vladi za navedeno smanjenje cijene gasa za distributivne kompanije u visini od 10 odsto. Tako bi po datoj saglasnosti resornih ministarstava i Vlade cijena gasa za distributivne potrošače od 1. avgusta iznosila 450 KM na 1000 Sm3.

Cijena gasa pada za 10 odstoKompanija BH-Gas je saopštila je da je nakon analize uvozne cijene prirodnog gasa i trenutno važećih prodajnih cijena gasa utvrđeno da postoji realna osnova za daljnje smanjenje cijene gasa prema distributivnim kompanijama.

BH-Gas će, uz prethodne konsultacije sa Federalnim ministarstvom energije, rudarstva i industrije, uputiti prijedlog prema Vladi za navedeno smanjenje cijene gasa za distributivne kompanije u visini od 10 odsto.

Tako bi po datoj saglasnosti resornih ministarstava i Vlade cijena gasa za distributivne potrošače od 1. avgusta iznosila 450 KM na 1000 Sm3.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik