Jedan bitkoin vrijedi 691 dolar

Bez autora
Jun 13 2016

Digitalna valuta bitkoin vrijedi 691 dolar, a predviđa se njen dalji rast, navode ekonomski portali. Bitkoin je poznat kao nestabilna "valuta" koja u jednom danu može promijeniti vrijednost i do nekoliko stotina dolara.Ali, pošto se krajem juna očekuje pad raspoloživosti bitkoina, "valute" koja se "skriva" u ograničenim količinama u "digitalnim rudnicima", porasla je potražnja, a time i cijena bitkoina.

Jedan bitkoin vrijedi 691 dolarDigitalna valuta bitkoin vrijedi 691 dolar, a predviđa se njen dalji rast, navode ekonomski portali. Bitkoin je poznat kao nestabilna "valuta" koja u jednom danu može promijeniti vrijednost i do nekoliko stotina dolara.

Ali, pošto se krajem juna očekuje pad raspoloživosti bitkoina, "valute" koja se "skriva" u ograničenim količinama u "digitalnim rudnicima", porasla je potražnja, a time i cijena bitkoina.

Ovo je najviša cijena bitkoina od februara 2014. godine, kada je vrijedio više od 700 dolara. Najviša cijena koju je uspio dostići iznosila je 1.100 dolara.

U junu 2015. godine bitkoin je vrijedio 230 dolara, a cijena je počela rasti pošto će do novih bitkoina biti sve teže doći, navode ekonomski portali.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik