Nova verzija Androida mogla bi da se zove Nutella

Bez autora
Jun 20 2016

Kao što je poznato, kompanija Google je prošlog meseca najavila da će dopustiti korisnicima da izaberu ime za novu verziju njenog operativnog sistema, a najpopularniji predlog je Nutella.Novi Android će verovatno nositi ime po popularnom i ukusnom namazu Nutelli, a to je putem Twittera nagovestio potpredsednik sektora za Android, Chrome OS i Play Store Hiroshi Lockheimer objavljujući screenshotove menija restorana koji koriste namaz od lešnika i čokolade.

Nova verzija Androida mogla bi da se zove NutellaKao što je poznato, kompanija Google je prošlog meseca najavila da će dopustiti korisnicima da izaberu ime za novu verziju njenog operativnog sistema, a najpopularniji predlog je Nutella.

Novi Android će verovatno nositi ime po popularnom i ukusnom namazu Nutelli, a to je putem Twittera nagovestio potpredsednik sektora za Android, Chrome OS i Play Store Hiroshi Lockheimer objavljujući screenshotove menija restorana koji koriste namaz od lešnika i čokolade.

Ipak, treba sačekati zvaničnu potvrdu imena novog Androida. Kompanija Google trenutno razmatra sve predloge, a ime će biti objavljeno uskoro.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik