Inicijativa za letove Beograd-Krk u ljetnoj sezoni

Bez autora
Jun 23 2016

Delegacija Primorsko-goranske županije na čelu sa županom Zlatkom Komadinom, zamjenikom župana Petrom Mamulom, zamjenikom riječkog gradonačelnika Markom Filipovićem i predsjednikom Županijske gospodarske komore Rijeka Vidojem Vujićem, posjetila je Privrednu komoru Srbije s ciljem predstavljanja gospodarskih potencijala, mogućnosti poslovanja i investiranja u našoj županiji, a predstavljena je i Rijeka kao Europska prijestolnica kulture 2020. Zamjenik riječkog gradonačelnika Marko Filipović govorio je o projektu Rijeke-europske prijestolnice kulture Delegacija Primorsko-goranske županije boravila je u Beogradu u organizaciji Veleposlanstva Republike Hrvatske, a sastanku u Privrednoj komori Srbije prisustvovali su i Goran Markotić, veleposlanik Republike Hrvatske u Beogradu i Nenad Đurđević, savjetnik predsjednika PKS zadužen za regionalnu saradnju.

Inicijativa za letove Beograd-Krk u ljetnoj sezoniDelegacija Primorsko-goranske županije na čelu sa županom Zlatkom Komadinom, zamjenikom župana Petrom Mamulom, zamjenikom riječkog gradonačelnika Markom Filipovićem i predsjednikom Županijske gospodarske komore Rijeka Vidojem Vujićem, posjetila je Privrednu komoru Srbije s ciljem predstavljanja gospodarskih potencijala, mogućnosti poslovanja i investiranja u našoj županiji, a predstavljena je i Rijeka kao Europska prijestolnica kulture 2020.

Zamjenik riječkog gradonačelnika Marko Filipović govorio je o projektu Rijeke-europske prijestolnice kulture Delegacija Primorsko-goranske županije boravila je u Beogradu u organizaciji Veleposlanstva Republike Hrvatske, a sastanku u Privrednoj komori Srbije prisustvovali su i Goran Markotić, veleposlanik Republike Hrvatske u Beogradu i Nenad Đurđević, savjetnik predsjednika PKS zadužen za regionalnu saradnju

Tom je prigodom s predsjednikom Komore Markom Čadežom dogovorena suradnja na predstavljanju Tour operatera iz Srbije na Kvarnerskom turističkom tržištu, i obratno te organizacija sastanka zračnih luka Beograd i Rijeka s ciljem pokretanja inicijative za uspostavu zračne linije Beograd-Krk u ljetnim mjesecima.

Župan Komadina predstavio je gospodarske i turističke potencijale naše regij, a zamjenik riječkog gradonačelnika Marko Filipović govorio je o projektu Rijeke-europske prijestolnice kulture.

Delegacija Primorsko-goranske županije boravila je u Beogradu u organizaciji Veleposlanstva Republike Hrvatske, a sastanku u Privrednoj komori Srbije prisustvovali su i Goran Markotić, veleposlanik Republike Hrvatske u Beogradu.

Tijekom posjeta upućen je poziv Privrednoj komori Srbije na suradnju i razmjenu iskustava u franšiznom poslovanju kao i razmjeni znanja iz hi tech tehnologije. Župan je pozvao predsjednika Privredne komore Srbije na ovogodišnji Invest forum koji je planiran za kraj listopada.  

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik