Zagrebačka Tehnika izvodi završne radove na školi u Švedskoj

Bez autora
Jun 23 2016

Zagrebačka građevinska tvrtka Tehnika objavila je u četvrtak da je sa švedskom tvrtkom Tuve Bygg sklopila ugovor o izvođenju završnih radova na izgradnji nove škole u Grevegardu, Göteborg. Tehnika je s naručiteljem, tvrtkom Tuve Bygg sklopila ugovor o izvođenju završnih radova (krovna konstrukcija, fasadni zidovi, unutrašnji pregradni zidovi te spušteni stropovi) za potrebe izgradnje nove škole ukupne građevinske bruto površine od 11.349 četvornih metara u Grevegardu, Göteborg, navodi se u priopćenju objavljenom na Zagrebačkoj burzi.

Zagrebačka Tehnika izvodi završne radove na školi u ŠvedskojZagrebačka građevinska tvrtka Tehnika objavila je u četvrtak da je sa švedskom tvrtkom Tuve Bygg sklopila ugovor o izvođenju završnih radova na izgradnji nove škole u Grevegardu, Göteborg.

Tehnika je s naručiteljem, tvrtkom Tuve Bygg sklopila ugovor o izvođenju završnih radova (krovna konstrukcija, fasadni zidovi, unutrašnji pregradni zidovi te spušteni stropovi) za potrebe izgradnje nove škole ukupne građevinske bruto površine od 11.349 četvornih metara u Grevegardu, Göteborg, navodi se u priopćenju objavljenom na Zagrebačkoj burzi.

"Ovim novim ugovorom Tehnika uspješno nastavlja već najavljenu suradnju sa švedskom građevinskom tvrtkom Tuve Bygg, najvećom građevinskom tvrtkom u gradu Göteborgu", ističu iz Tehnike.

Naime, Tehnika je sredinom svibnja bila objavila kako je s Tuve Bygg sklopila ugovor o izvođenju građevinskih radova za izgradnju škole u Grevegardu te da planira ugovoriti i izvedbu obrtničkih radova na toj školi.

"Ovim projektom Tehnika ulazi na zahtjevno švedsko građevinsko tržište na kojem se želi dugoročno pozicionirati", izvijestili su tada iz Tehnike, napominjući kako će suradnja sa tvrtkom Tuve Bygg omogućiti sinergijski učinak za obje tvrtke na švedskom tržištu.

U danas objavljenom priopćenju se navodi kako Tehnika zajedno s Tuve Bygg-om priprema i niz novih projekata kako u Göteborgu tako i na području Stockholma i Uppsale, gdje su potrebe tržišta još izraženije kako za stambenim tako i za drugim sadržajima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik