Samo za najhrabrije – tobogan na 70. spratu

Bez autora
Jun 26 2016

Najviši soliter u Los Anđelesu "U.S. Bank Tower" nedavno je dobio tobogan pod imenom „Skajslajd“ koji je postavljen uz fasadu na 70. spratu.Soliter "U.S. Bank Tower" smatra se najvišom zgradom zapadno od Čikaga, a nju će od sada moći da posećuju i osobe koje su tu samo radi ekstremne zabave. Tobogan dužine desetak metara zapravo povezuje dva nivoa objekta i načinjen je od jakog, ali providnog materijala, tako da će najhrabriji prilikom spuštanja imati osećaj da lete.

Samo za najhrabrije – tobogan na 70. spratuNajviši soliter u Los Anđelesu "U.S. Bank Tower" nedavno je dobio tobogan pod imenom „Skajslajd“ koji je postavljen uz fasadu na 70. spratu.

Soliter "U.S. Bank Tower" smatra se najvišom zgradom zapadno od Čikaga, a nju će od sada moći da posećuju i osobe koje su tu samo radi ekstremne zabave.

Tobogan dužine desetak metara zapravo povezuje dva nivoa objekta i načinjen je od jakog, ali providnog materijala, tako da će najhrabriji prilikom spuštanja imati osećaj da lete.

Konstrukcija nesvakidašnjeg tobogana 280 metara iznad tla počela je u martu, a predstavlja početak renoviranja cele zgrade, koja će naposletku koštati oko 100.000.000 dolara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik