Na Makarskoj rivijeri više od 25.000 gostiju

Bez autora
Jun 26 2016

U ljetovalištima na Makarskom primorju, prema podacima turističkih ureda, odmor provodi više od 25.000 turista uglavnom stranih, što je jednako broju gostiju potkraj lipnja prošle godine. Hoteli posluju s vrlo dobrom popunjenošču smještajnih kapaciteta te ugoščuju od 12.000 gostiju, u autokampovima je oko tisuću i pol turista, a ostali borave u sobama i apartmanima kod privatnih kućevlasnika. Hotelijeri zadovoljni poslovanjem kažu kako ni ove godine neće biti takozvane srpanjske rupe jer su za kraj lipnja i početak srpnja turističkim agencijama i individualnim gostima ponuđene određene akcije. Ujedno, u hotelima je vrlo malo slobodnih mjesta do konca lipnja, a već od početka srpnja u većini hotela preporuča se prethodna rezervacija smještaja.

Na Makarskoj rivijeri više od 25.000 gostijuU ljetovalištima na Makarskom primorju, prema podacima turističkih ureda, odmor provodi više od 25.000 turista uglavnom stranih, što je jednako broju gostiju potkraj lipnja prošle godine.

Hoteli posluju s vrlo dobrom popunjenošču smještajnih kapaciteta te ugoščuju od 12.000 gostiju, u autokampovima je oko tisuću i pol turista, a ostali borave u sobama i apartmanima kod privatnih kućevlasnika.

Hotelijeri zadovoljni poslovanjem kažu kako ni ove godine neće biti takozvane srpanjske rupe jer su za kraj lipnja i početak srpnja turističkim agencijama i individualnim gostima ponuđene određene akcije.

Ujedno, u hotelima je vrlo malo slobodnih mjesta do konca lipnja, a već od početka srpnja u većini hotela preporuča se prethodna rezervacija smještaja.

Ovaj vikend je obilježen prvom većom smjenom gostiju koji su brojniji u dolasku, pa je promet Jadranskom magistralom pojačan, ali bez zastoja i ograničanja, dok se trajektni promet na liniji Makarska – Sumartin i Drvenik – Sučuraj obavlja prema ljetnom redu plovidbe.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik