Obukom do posla iz snova

Bez autora
Jun 29 2016

Fly Fly Academy poziva sve zainteresovane koji su trenutno bez posla ili žele da usmere svoju karijeru u novom pravcu, da se prijave za Letnju školu za avio i travel agente. Iskustvo u turizmu nije presudno, bitna nam je motivacija, želja za učenjem i napredovanjem.Jedini eliminatorni uslov je znanje engleskog ili nemačkog jezika. Predviđeno je da grupa broji 16 polaznika, ali ako se prijavi više kandidata koji iskažu želju da se ozbiljno bave ovim poslom, svi će dobiti šansu, kaže HR koordinator u agenciji Fly Fly Travel.

Obukom do posla iz snovaFly Fly Academy poziva sve zainteresovane koji su trenutno bez posla ili žele da usmere svoju karijeru u novom pravcu, da se prijave za Letnju školu za avio i travel agente.

„Iskustvo u turizmu nije presudno, bitna nam je motivacija, želja za učenjem i napredovanjem. Jedini eliminatorni uslov je znanje engleskog ili nemačkog jezika. Predviđeno je da grupa broji 16 polaznika, ali ako se prijavi više kandidata koji iskažu želju da se ozbiljno bave ovim poslom, svi će dobiti šansu“, kaže Zorica Popović, HR koordinator u agenciji Fly Fly Travel.

Prvi deo obuke traje dve nedelje, tokom kojih svi polaznici stiču kompletna teorijska znanja, prve nedelje iz oblasti avio, a druge iz oblasti travel agenture. Nakon toga radiće se prvi krug selekcije, posle kojeg najboljih osam prelazi na obuku za Galileo rezervacioni sistem.

„Cilj nam je da obučimo što više’univerzalaca’ u poslu, spremnih da podjednako uspešno obavljaju i jedan i drugi posao. Ovo je svim agencijama jako važno, jer je turizam veoma dinamičan posao“, napominje Zorica Popović i dodaje da će po završetku obuke svi polaznici, bez obzira da li su stipendisti ili redovni, dobiti šansu da se zaposle u ovoj agenciji.

Programom je predviđeno da se praktični deo obuke obavlja u poslovnicama Fly Fly Travel-a, gde će kandidati raditi uz pomoć iskusnih avio i travel agenata. Po uspešnom završetku obuke svi će dobiti Fly Fly Academy Sertificate i Galileo Booking File 1 – Basic Reservations Sertificate.

„Zapošljavanje kvalitetnog kadra je i osnovni cilj ovog konkursa. Veštine koje moraju da imaju ljudi koji se ozbiljno bave ovim poslom vrlo su specifične i ne stiču se olako, pa svi koji uspešno završe ovaj program zaslužuju šansu da budu deo našeg tima“, ističe Zorica Popović.

Prijave se vrše preko imejl adrese: office@flyflyacademy.com, a krajnji rok je 04.07.2016. godine, nakon čega sledi razgovor i prva selekcija zainteresovanih polaznika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik