Montenegro stars: Popunjenost preko 85%

Bez autora
Jun 30 2016

Popunjenost u dva najveća hotela hotelske grupe Montenegro stars iz Bečića, Splendid Conefrence&Spa Resort i Montenegro, je iznad 85 odsto od početka juna. Iz hotelske grupe Montenegro stars je saopšteno da je špic sezone počeo ranije nego prethodnih godina. U hotelu Montenegro koji je kategorisan sa četiri zvjezdice i ima 172 sobe već 20 dana dnevna popunjenost je preko 100 odsto i na tom nivou će ostati sve do oktobra, navodi se u saopštenju. U najvećem hotelu grupe – hotelu Splendid koji ima pet zvjezdica i koji ove godine obilježava deset godina postojanja sa 325 soba popunjenost je već sedmicu nešto preko 95 odsto. U prethodnih 20 dana konstantno je iznad 87 odsto.

Montenegro stars: Popunjenost preko 85%Popunjenost u dva najveća hotela hotelske grupe Montenegro stars iz Bečića, Splendid Conefrence&Spa Resort i Montenegro, je iznad 85 odsto od početka juna. Iz hotelske grupe Montenegro stars je saopšteno da je špic sezone počeo ranije nego prethodnih godina.

“U hotelu Montenegro koji je kategorisan sa četiri zvjezdice i ima 172 sobe već 20 dana dnevna popunjenost je preko 100 odsto i na tom nivou će ostati sve do oktobra”, navodi se u saopštenju.

U najvećem hotelu grupe – hotelu Splendid koji ima pet zvjezdica i koji ove godine obilježava deset godina postojanja sa 325 soba popunjenost je već sedmicu nešto preko 95 odsto. U prethodnih 20 dana konstantno je iznad 87 odsto.

Suvlasnik hotelske grupe Montenegro stars, Žarko Radulović, kazao je da su dnevni prihodi 17 odsto veći u odnosu na prošlu godinu i na nivou su jula i avgusta prethodnih godina.

“Sve projekcije i analize ukazuju na to da će se ovaj trend rasta nastaviti. Kao i prethodnih godina većinu gostiju čine stranci i to u 98 odsto“, rekao je Radulović.

Hotelska grupa Montenegro stars dnevno može da ugosti hiljadu gostiju.nefrence&Spa Resort i Montenegro, je iznad 85 odsto od početka juna.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik