Konferencija Srpske Logističke Asocijacije

Bez autora
Nov 15 2016

Redovna godišnja konferencija Srpske Logističke Asocijacije održaće se 15. novembra 2016. godine u Beogradu, u hotelu Crowne Plaza.Peta po redu godišnja konferencija Srpske Logističke Asocijacije sa temom OPTIMIZACIJA LANCA SNABDEVANJA biće posvećena alatima za povećanje efikasnosti izvođenja logističkih operacija i smanjenje troškova u sektoru logistike i transporta.

Konferencija Srpske Logističke AsocijacijeRedovna godišnja konferencija Srpske Logističke Asocijacije održaće se 15. novembra 2016. godine u Beogradu, u hotelu Crowne Plaza.

Peta po redu godišnja konferencija Srpske Logističke Asocijacije sa temom OPTIMIZACIJA LANCA SNABDEVANJA biće posvećena alatima za povećanje efikasnosti izvođenja logističkih operacija i smanjenje troškova u sektoru logistike i transporta. Konferencija daje jedinstvenu mogućnost da se upoznaju nove logističke tehnologije i metode i uspostave kontakti neophodni za efikasno upravljanje složenim operacijama u lancu snabdevanja.

Godišnje konferencije Srpske Logističke Asocijacije predstavljaju vodeći događaj logističke industrije u regionu i privlače ogromnu pažnju logističkih i transportnih profesionalaca, dobavljača i proizvođača rešenja za logistiku i lanac snabdevanja, akademaca i svih drugih koji se u svakodnevnom poslovanju susreću za logističkim i transportnim problemima.

Osim edukativne svrhe, Konferencija ima za cilj i razmenu informacija i iskustava između logističkih profesionalaca iz različitih poslovnih sektora i branši, dobavljača logističih rešenja i opreme, istraživača i naučnih radnika.

Bogat program ovogodišnje Konferencije upotpuniće prezentacije vodećih svetskih i regionalnih kompanija izlogističke industrije: Delta transportni sistemi, Veridix, HÖRMANN Serbia, Infor, S&T Serbia, LogIT, Symphony EYC, Zebra Technologies, SAP, TimoCom, Nelt Co, LS Data, Mobile Solutions,  Schoeller Allibert, INFORA Research Group, CYCLE, Trasing, Špica, STAMH.

Program Konferencije možete pronaći na linku:
http://slogas.org.rs/konferencije/konferencija-sla16/program-konferencije-sla-16/

SRPSKA LOGISTIČKA ASOCIJACIJA (SLA) je otvorena organizacija ljudi koji se u svom poslovanju,edukaciji i istraživanju susreću sa aktivnostima i pojmovima transporta, logistike i lanca snabdevanja. SLA je dobrovoljno udruženje koje za cilj ima unapređenje logistike u Srbiji, profesionalni razvoj svojih članova i povećanje efikasnosti i produktivnosti logističkih operacija u poslovnim organizacijama i lancima snabdevanja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik