SGM najbolja banka u Crnoj Gori

Bez autora
Jul 07 2016

Internacionalni magazin "Euromoney" ponovo je proglasio Societe Generale Montenegro banku najboljom bankom u Crnoj Gori. Toj banci je dodijeljena Nagrada za izuzetnost i za 2016. godinu. Kako je saopšteno iz SGM-a, riječ je o još jednoj potvrdi da je banka i van granica Crne Gore prepoznata kao pouzdan oslonac građanima, profesionalan partner privrednim subjektima i kontinuirana podrška društvenog razvoja u Crnoj Gori. Komentarišući priznanje, predsjednik Odbora direktora SGM, kazao je da to potvrda i priznanje za dobre rezultate koje Societe Generale banka ostvaruje u Crnoj Gori.

SGM najbolja banka u Crnoj GoriInternacionalni magazin "Euromoney" ponovo je proglasio Societe Generale Montenegro (SGM) banku najboljom bankom u Crnoj Gori. Toj banci je dodijeljena Nagrada za izuzetnost (Award for Excellence) i za 2016. godinu.

Kako je saopšteno iz SGM-a, riječ je o još jednoj potvrdi da je banka i van granica Crne Gore prepoznata "kao pouzdan oslonac građanima, profesionalan partner privrednim subjektima i kontinuirana podrška društvenog razvoja u Crnoj Gori".

Komentarišući priznanje, predsjednik Odbora direktora SGM, Milorad Katnić, kazao je da to "potvrda i priznanje za dobre rezultate koje Societe Generale banka ostvaruje u Crnoj Gori".

"Najveće zasluge za nagradu pripadaju zaposlenima koji pružaju kvalitetnu i profesionalnu uslugu sve većem broju klijenata. U tom kontekstu koristim priliku da zahvalim prije svega zaposlenima na posvećenom radu i klijentima koji su nam ukazali povjerenje. Zaposleni i klijenti su najveća vrijednost ove banke", rekao je Katnić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik