Staklena banka na prodaji po cijeni od 5,8 mil. KM

Bez autora
Jul 10 2016

Likvidacioni upravnik Gospodarske banke d.d. Mostar u likvidaciji objavio je oglas o prodaji poslovne zgrade "Staklena banka" u Mostaru, za koju je zainteresovanost pokazala federalna Vlada FBiH. Zgrada površine 8.829 metara kvadratnih, prodaje se po početnoj cijeni od 5,809.482 KM. Vlada Federacije BiH na sjednici početkom juna izrazila je zainteresiranost da ova zgrada bude kupljena u zatečenom stanju, s ciljem privođenja konačnoj namjeni - smještaju federalnih institucija u Mostaru. Služba za zajedničke poslove organa i tijela FBiH zadužena je da u postupku kupoprodaje Staklene banke, u ime Vlade BiH uputi ponudu za kupovinu ove zgrade, u okviru planiranih sredstava u Budžetu za ove namjene.

Staklena banka na prodaji po cijeni od 5,8 mil. KMLikvidacioni upravnik Gospodarske banke d.d. Mostar u likvidaciji objavio je oglas o prodaji poslovne zgrade "Staklena banka" u Mostaru, za koju je zainteresovanost pokazala federalna Vlada FBiH.

Zgrada površine 8.829 metara kvadratnih, prodaje se po početnoj cijeni od 5,809.482 KM.

Vlada Federacije BiH na sjednici početkom juna izrazila je zainteresiranost da ova zgrada bude kupljena u zatečenom stanju (objekt nije u cijelosti izgrađen), s ciljem privođenja konačnoj namjeni - smještaju federalnih institucija u Mostaru.

Služba za zajedničke poslove organa i tijela FBiH zadužena je da u postupku kupoprodaje Staklene banke, u ime Vlade BiH uputi ponudu za kupovinu ove zgrade, u okviru planiranih sredstava u Budžetu za ove namjene.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik