5 miliona dinara za razvoj inovativnih delatnosti i samozapošljavanja

Bez autora
Jul 13 2016

Beogradski Sekretarijat za privredu objavio je na sajtu grada Javni konkurs za dodelu sredstava za podršku razvoja inovativnih delatnosti i samozapošljavanja. Opredeljena finansijska sredstava za podršku razvoja inovativnih delatnosti i samozapošljavanja iznose ukupno 5 miliona dinara, u maksimalom iznosu do 500.000 dinara po korisniku.Namenjena su za pokriće troškova infrastrukturnih i stručnih usluga u Naučno-tehnološkom parku Beograd u prvoj godini poslovanja, a u cilju podrške samozapošljavanju nezaposlenih lica, razvoja novih inovativnih i visokotehnoloških proizvoda, usluga i procesa, stvaranja novih tehnoloških preduzeća, povećanja konkurentske sposobnosti privrednih subjekata i uključivanja u međunarodne tržišne tokove.

Konkurs za inovativne delatnosti i samozapošljavanjeBeogradski Sekretarijat za privredu objavio je na sajtu grada Javni konkurs za dodelu sredstava za podršku razvoja inovativnih delatnosti i samozapošljavanja.

Opredeljena finansijska sredstava za podršku razvoja inovativnih delatnosti i samozapošljavanja iznose ukupno 5 miliona dinara, u maksimalom iznosu do 500.000 dinara po korisniku.

Namenjena su za pokriće troškova infrastrukturnih i stručnih usluga u Naučno-tehnološkom parku Beograd u prvoj godini poslovanja, a u cilju podrške samozapošljavanju nezaposlenih lica, razvoja novih inovativnih i visokotehnoloških proizvoda, usluga i procesa, stvaranja novih tehnoloških preduzeća, povećanja konkurentske sposobnosti privrednih subjekata i uključivanja u međunarodne tržišne tokove.

Troškovi koji se finansiraju su troškovi infrastrukturnih i stručnih usluga od strane Naučno-tehnološkog parka Beograd, u koje spadaju: kancelarijski poslovni prostor (korišćenje zajedničkih prostorija – sala za sastanke, sala za prezentacije i dr.), administrativne i stručne usluge (knjigovodstvene, pravne i sekretarske usluge), i ostale relevantne usluge u zavisnosti od stepena razvoja biznis ideje.

Precizni uslovi ovog konkursa mogu se videti na sajtu Grada Beograda: www.beograd.rs.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik