Montenegro Airlines: Dugoročne obaveze manje 20 miliona

Bez autora
Jul 18 2016

Montenegro Airlines je u protekle tri godine smanjio dugoročne obaveze 20 miliona eura, saopšteno je danas na konstitutivnoj sjednici Odbora direktora nacionalnog avio prevoznika. Konstitutivna sjednica je održana u punom sastavu i uz prisustvo predstavnika osnivača, odnosno Vlade i opozicije, Marka Backovića. Pored ovoga, bilježe se i odlični komercijalni rezultati. Naime, MA je do 15. jula prevezao 272,57 hiljada putnika ili 1,3 odsto više nego u istom periodu prošle godine. U redovnom saobraćaju MA je prevezao pet odsto putnika više, navodi se u saopštenju. Iz MA su rekli da dobri trendovi iz godine u godinu pokazuju sve veće interesovanje za nacionalnu kompaniju i Crnu Goru.

Montenegro Airlines: Dugoročne obaveze manje 20 milionaMontenegro Airlines (MA) je u protekle tri godine smanjio dugoročne obaveze 20 miliona eura, saopšteno je danas na konstitutivnoj sjednici Odbora direktora nacionalnog avio prevoznika.

Konstitutivna sjednica je održana u punom sastavu i uz prisustvo predstavnika osnivača, odnosno Vlade i opozicije, Marka Backovića.

"Pored ovoga, bilježe se i odlični komercijalni rezultati. Naime, MA je do 15. jula prevezao 272,57 hiljada putnika ili 1,3 odsto više nego u istom periodu prošle godine. U redovnom saobraćaju MA je prevezao pet odsto putnika više", navodi se u saopštenju.

Iz MA su rekli da dobri trendovi iz godine u godinu pokazuju sve veće interesovanje za nacionalnu kompaniju i Crnu Goru.

"Menadžment kompanije će razmatrati komercijalnu strategiju za zimsku sezonu i planira još intenzivniju saradnju sa turističkom privredom u Crnoj Gori", zaključuje se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik