Grad Novi Sad i Startit pobednici nacionlanog EEPA takmičenja

Bez autora
Jul 19 2016

Nacionalni pobednici Takmičenja Evropske Komisije za najbolju ideju u oblasti promocije preduzetništva za 2016. godinu su, u kategoriji “Promocija preduzetničkog duha” organizacija Startit – “We know we can” Nacionalni motivacioni pokret za povećanje preduzetničkog duha u Srbiji, dok će srpski predstavnik u kategoriji “Ulaganje u preduzetničke veštine“ biti inicijativa grada Novog Sada „Lipov med za održivi razvoj Dunavskog mikroregiona“.Takmičenje za najbolju ideju u oblasti promocije preduzetništva je inicijativa Evropske komisije koja ima za cilj da prepozna i nagradi izuzetne primere podrške i promocije preduzetništva širom Evrope. Pored 28 zemalja članica EU, u takmičenju za najbolji model u oblasti promocije preduzetništva, učestvuju i Srbija, Island, Norveška i Turska.

Grad Novi Sad i Startit pobednici nacionlanog EEPA takmičenjaNacionalni pobednici Takmičenja Evropske Komisije za najbolju ideju u oblasti promocije preduzetništva za 2016. godinu su, u kategoriji “Promocija preduzetničkog duha” organizacija Startit – “We know we can” Nacionalni motivacioni pokret za povećanje preduzetničkog duha u Srbiji, dok će srpski predstavnik u kategoriji “Ulaganje u preduzetničke veštine“ biti inicijativa grada Novog Sada „Lipov med za održivi razvoj Dunavskog mikroregiona“.

Takmičenje za najbolju ideju u oblasti promocije preduzetništva (European Enterprise Promotion Awards) je inicijativa Evropske komisije koja ima za cilj da prepozna i nagradi izuzetne primere podrške i promocije preduzetništva širom Evrope.

Pored 28 zemalja članica EU, u takmičenju za najbolji model u oblasti promocije preduzetništva, učestvuju i Srbija, Island, Norveška i Turska.

EEPA je šansa da ideja, odnosno kreativni pristup u podršci preduzetništvu uđe u takmičenje za evropsko priznanje koje pobedincima donosi vidljivost i promociju širom Evrope, ali i daje pozitivan primer i inspiriše druge.

Nacionalni  pobednici su izabrani u skladu sa kriterijumima koje propisuje EK i predstavljaće našu zemlju na finalnom događaju u novembru u Bratislavi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik