Produžen rok za dodelu sredstava za sufinansiranje novog turističkog proizvoda

Bez autora
Jul 19 2016

Zbog velikog interesovanja, rok za dostavljanje prijava za javni konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje novog turističkog proizvoda na teritoriji grada Beograda u 2016. godini produžen je do 1. avgusta do 15.30 časova, saopšteno je iz Sekretarijata za privredu.Cilj konkursa je repozicioniranje Beograda kao turističke destinacije u regionu i šire, kao i unapređenje kreativnih, inovativnih i stvaralačkih ideja i preduzetničkih veština. Sekretarijat za privredu je u cilju razvoja turizma do sada finansirao 48 projekata iz ove oblasti.

Produžen rok za dodelu sredstava za sufinansiranje novog turističkog proizvodaZbog velikog interesovanja, rok za dostavljanje prijava za javni konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje novog turističkog proizvoda na teritoriji grada Beograda u 2016. godini produžen je do 1. avgusta do 15.30 časova, saopšteno je iz Sekretarijata za privredu.

Cilj konkursa je repozicioniranje Beograda kao turističke destinacije u regionu i šire, kao i unapređenje kreativnih, inovativnih i stvaralačkih ideja i preduzetničkih veština.

Sekretarijat za privredu je u cilju razvoja turizma do sada finansirao 48 projekata iz ove oblasti. Grad Beograd na ovaj način direktno utiče na razvoj i unapređenje turističke ponude, pozicioniranje grada među vodećim turističkim centrima.

Pravo učešća na ovom konkursu imaju dobrovoljne i nevladine nedobitne organizacije sa sedištem na teritoriji Beograda.

Sprovođenjem konkursa doprinosi se ne samo razvoju kongresnog i manifestacionog turizma već i kreiranju boljeg i modernijeg imidža Beograda, podizanju nivoa prodaje, osvajanju novih tržišta i povećanju kvaliteta ukupne turističke ponude.

Javni konkurs sa prijavom može se naći na zvaničnom sajtu Grada Beograda www.beograd.rs.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik