Podaci iz ugovora sa A2A više nijesu tajni

Bez autora
Jul 20 2016

Potpredsjednik Vlade, Vujica Lazović donio je danas Rješenje o ukidanju tajnosti podatka u vezi sa ugovorom Vlade sa kompanijom A2A. Na portalu Vlade Crne Gore objavljen je danas, u okviru materijala sa 165. Sjednice, dodatni materijal – tačka 2 - Informacija o rezultatima pregovora između Države Crne Gore i A2A S.p.A sa Predlogom akcionarskog ugovora. Materijal je objavljen nakon što je Lazović donio danas Rješenje o ukidanju tajnosti podatka Interno na podatak „Informacija o rezultatima pregovora između Države Crne Gore i A2A S.p.A sa Predlogom akcionarskog ugovora”, saopšteno je iz Vlade. U obrazloženju Rješenja se navodi da je tajnost podatka je ukinuta pošto je materijal dostavljen Skupštini na razmatranje.

Podaci iz ugovora sa A2A više nijesu tajniPotpredsjednik Vlade, Vujica Lazović donio je danas Rješenje o ukidanju tajnosti podatka u vezi sa ugovorom Vlade sa kompanijom A2A.

Na portalu Vlade Crne Gore objavljen je danas, u okviru materijala sa 165. Sjednice, dodatni materijal – tačka 2 - Informacija o rezultatima pregovora između Države Crne Gore i A2A S.p.A sa Predlogom akcionarskog ugovora.

“Materijal je objavljen nakon što je Lazović donio danas Rješenje o ukidanju tajnosti podatka Interno na podatak „Informacija o rezultatima pregovora između Države Crne Gore i A2A S.p.A sa Predlogom akcionarskog ugovora”, saopšteno je iz Vlade.

U obrazloženju Rješenja se navodi da je tajnost podatka je ukinuta pošto je materijal dostavljen Skupštini na razmatranje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik