Telenor: Prihod manji 2%

Bez autora
Jul 20 2016

Prihod kompanije Telenor Crna Gora u drugom kvartalu smanjio se dva odsto u odnosu na isti prošlogodišnji period. Pored toga, baza pretplatnika umanjena je dva odsto u odnosu na uporedni period. Generalni direktor Telenora Crna Gora, Sandra Štajner kazala je da su uspjeli da zadrže lidersku poziciju na tržištu telekomunikacija, iako se Crna Gora i u drugom kvartalu suočava sa otežanim ekonomskim uslovima i intenzivnijom tržišnom konkurencijom. Ostajemo posvećeni korisnicima, kontinuiranom poboljšavanju njihovog iskustva i povećanju raznovrsnosti svojih usluga, navela je Štajner u saopštenju.

Telenor: Prihod manji 2%Prihod kompanije Telenor Crna Gora u drugom kvartalu smanjio se dva odsto u odnosu na isti prošlogodišnji period. Pored toga, baza pretplatnika umanjena je dva odsto u odnosu na uporedni period.

Generalni direktor Telenora Crna Gora, Sandra Štajner kazala je da su uspjeli da zadrže lidersku poziciju na tržištu telekomunikacija, iako se Crna Gora i u drugom kvartalu suočava sa otežanim ekonomskim uslovima i intenzivnijom tržišnom konkurencijom.

"Ostajemo posvećeni korisnicima, kontinuiranom poboljšavanju njihovog iskustva i povećanju raznovrsnosti svojih usluga”+", navela je Štajner u saopštenju.

Prema njenim riječima, visok kvalitet i pouzdanost mreže i dalje će biti u centru njihove pažnje, zbog čega nastavljaju sa širenjem pokrivenosti 4G signalom.

"Ponosni smo na to što 20 godina uspješno poslujemo u Crnoj Gori, podstičemo i pozitivno utičemo na rast društva i privrede. Na čvrstim temeljima koje smo izgradili, nastavićemo da povećavamo kvalitet svojih usluga i uvodimo inovativne digitalne servise", zaključila je Štajner.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik