Objavljen oglas za posao u kojem se traži Pokemon GO trener

Bez autora
Jul 20 2016

Zbog trenutne nezastupljenosti u Pokemon GO svijetu (kako piše u oglasu), Tim Raketa hitno traži više izvršitelja za poziciju: Pokemon GO Trainer.U opisu posla ističe se svakodnevni lov na Pokemone, obilazak svih PokeStop-ova u radijusu od 13 km od mjesta obavljanja posla i zadirkivanje svakog pripadnika ostalih timova. Uvjeti su obavezno znanje imena svih Pokemona kao i neobuzdana želja za svjetskom dominacijom. Tim nudi uniformu za rad sa istaknutom oznakom R - radi se u timu od dvoje ljudi.

Objavljen oglas za posao u kojem se traži Pokemon GO trenerZbog trenutne nezastupljenosti u Pokemon GO svijetu (kako piše u oglasu), Tim Raketa hitno traži više izvršitelja za poziciju: Pokemon GO Trainer (m/ž).

U opisu posla ističe se svakodnevni lov na Pokemone, obilazak svih PokeStop-ova u radijusu od 13 km od mjesta obavljanja posla i zadirkivanje svakog pripadnika ostalih timova.

Uvjeti su obavezno znanje imena svih Pokemona (prednost poznavanje karakteristika pojedinog Pokemona) kao i neobuzdana želja za svjetskom dominacijom.

Tim nudi uniformu za rad sa istaknutom oznakom R - radi se u timu od dvoje ljudi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik