U maju rekord u izdavanju građevinskih dozvola

Bez autora
Jul 20 2016

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da je u Srbiji, u maju ove godine, izdato najviše građevinskih dozvola u poslednjih deset godina, pri čemu je u prvih pet meseci zabeležen i znatan rast predviđene vrednosti radova.U saopštenju se navodi da je, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u maju izdato 1.027 građevinskih dozvola, najviše od kada je uspostavljena evidencija elektronskih dozvola. Broj izdatih dozvola za gradnju u maju ove godine je za 19 odsto veći nego u istom periodu prošle godine, a za 55 odsto veći u odnosu na prosek za maj u prethodnih pet godina.

U maju rekord u izdavanju građevinskih dozvolaMinistarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da je u Srbiji, u maju ove godine, izdato najviše građevinskih dozvola u poslednjih deset godina, pri čemu je u prvih pet meseci zabeležen i znatan rast predviđene vrednosti radova.

U saopštenju se navodi da je, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u maju izdato 1.027 građevinskih dozvola, najviše od kada je uspostavljena evidencija elektronskih dozvola.

Broj izdatih dozvola za gradnju u maju ove godine je za 19 odsto veći nego u istom periodu prošle godine, a za 55 odsto veći u odnosu na prosek za maj u prethodnih pet godina.

Za prvih pet meseci ove godine predviđena vrednost radova je za 59 odsto veća nego u istom prošlogodišnjem periodu, dodaje se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik