Turista u Srbiji 13 odsto više

Bez autora
Jul 20 2016

Pomoćnica ministra za trgovinu, turizam i telekomunikacije Renata Pindžo izjavila je danas da je od početka godine povrećan broj turista u našoj zemlji za 13 odsto i da očekuje da će konačni rezultat letnje i zimske sezone za ovu godinu biti rekordan.Ona je naglasila da je povećanju broja turista doprinela bolja turistička ponuda, bolja infrastruktura, ali da su rastu domaćih turista doprineli i vaučeri za podsticanje domaćeg turizma. Drugu godinu za redom imamo značajan rast domaćih turista u tome je akcija vaučera sigurno doprinela.

Turista u Srbiji 13 odsto višePomoćnica ministra za trgovinu, turizam i telekomunikacije Renata Pindžo izjavila je danas da je od početka godine povrećan broj turista u našoj zemlji za 13 odsto i da očekuje da će konačni rezultat letnje i zimske sezone za ovu godinu biti rekordan.

Ona je naglasila da je povećanju broja turista doprinela bolja turistička ponuda, bolja infrastruktura, ali da su rastu domaćih turista doprineli i vaučeri za podsticanje domaćeg turizma.

"Drugu godinu za redom imamo značajan rast domaćih turista u tome je akcija vaučera sigurno doprinela. Oko 30.000 građana prijavilo se sa zahtevima za vaučere", rekla je Pindžo na RTS-u i dodala da akcija za vaučere traje do 15. oktobra.

Najveća je potražnja, kako kaže, za banjama, planinama, ali da su ove godine aktuelne i reke i jezera.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik