Pokreće se Startup Factory Zagreb

Bez autora
Jul 21 2016

Razvojna agencija Zagreb s partnerima pokreće Startup Factory Zagreb, program vrijedan 750 tisuća kuna, namijenjen razvojnim timovima i startup-ovima koji će raditi na razvoju turističke ponude i pametnih gradskih tehnoloških rješenja, izvijestili su iz Razvojne agencije Zagreb. Nakon što je u prosincu prošle godine u konkurenciji 20 gradova Zagreb proglašen najboljom adventskom destinacijom, nastavlja se s razvojem turističke ponude grada i pametnih gradskih tehnoloških rješenja. Zagreb ima za cilj postati smart city turistička destinacija, a Startup Factory Zagreb predstavlja stimulativnu odskočnu dasku razvoju novih i inovativnih rješenja, kaže se u priopćenju Razvojne agencije Zagreb.

Pokreće se Startup Factory ZagrebRazvojna agencija Zagreb s partnerima pokreće Startup Factory Zagreb, program vrijedan 750 tisuća kuna, namijenjen razvojnim timovima i startup-ovima koji će raditi na razvoju turističke ponude i pametnih gradskih tehnoloških rješenja, izvijestili su iz Razvojne agencije Zagreb.

"Nakon što je u prosincu prošle godine u konkurenciji 20 gradova Zagreb proglašen najboljom adventskom destinacijom, nastavlja se s razvojem turističke ponude grada i pametnih gradskih tehnoloških rješenja. Zagreb ima za cilj postati smart city turistička destinacija, a Startup Factory Zagreb predstavlja stimulativnu odskočnu dasku razvoju novih i inovativnih rješenja", kaže se u priopćenju Razvojne agencije Zagreb.

Agencija poziva studente, poduzetnike i svi druge koji imaju ideju razvoja smart city turizma da se prijave i  predstave ideje i osiguraju bespovratna novčana sredstva, tehnološku, mentorsku i promocijsku pomoć.

Prijave će se primati do 5. rujna 2016., a obrasci za prijavu dostupni su na linku http://startupfactory.tehnopark.hr

Za pet do deset razvojnih timova ili startup tvrtki koji se kvalificiraju za ulazak u program osigurano je do 150 tisuća kuna bespovratnih sredstava po timu kao i infrastrukturna, konzultantska podrška, edukacija i mentorstvo.

Partneri Agencije, uz ostale su Grad Zagreb, zagrebačka Turistička zajednica, Hrvatski Telekom, IBM i SmartIS.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik