Livno: Moguća izgradnja tvornice vode

Bez autora
Jul 24 2016

Prezentacija pod nazivom „Hidropotencijali na području Hercegbosanske županije” održana je u petak u dvorani Vlade Hercegbosanske županije, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Vlade HBŽ-a. Prezentaciji koju je održao Zoran Perković, stručnjak za vode, nazočili su predsjednik Vlade Hercegbosanske županije Draško Dalić, savjetnik predsjednika za gospodarstvo i financije Zdravko Markov, predstavnik općine Livno Josip Vidović i predstavnik kompanije Inter – delta d.o.o. Zagreb koja je članica grupe proizvođačkih kompanija iz Finske, Švedske, Danske, Nizozemske, Francuske, Italije i Hrvatske.

Livno: Moguća izgradnja tvornice vodePrezentacija pod nazivom „Hidropotencijali na području Hercegbosanske županije” održana je u petak u dvorani Vlade Hercegbosanske županije, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Vlade HBŽ-a.

Prezentaciji koju je održao Zoran Perković, stručnjak za vode, nazočili su predsjednik Vlade Hercegbosanske županije Draško Dalić, savjetnik predsjednika za gospodarstvo i financije Zdravko Markov, predstavnik općine Livno Josip Vidović i predstavnik kompanije Inter – delta d.o.o. Zagreb koja je članica grupe proizvođačkih kompanija iz Finske, Švedske, Danske, Nizozemske, Francuske, Italije i Hrvatske.

Tijekom sastanka razgovaralo se o tehničkim potencijalima, kvaliteti, kapacitetima i dostupnosti postojećih izvora vode na prostoru Županije za moguću eksploataciju i izgradnju tvornice vode.

Nakon upriličenog sastanka i prezentacije sudionici sastanka obišli su izvoriša rijeka Bistrica, Žabljak, Sturba i jezero Val na Mandeku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik