Na jesen nove investicije u Srbobranu

Agrarna mapa Srbobrana uskoro bi mogla biti dinamičnija. Kako saznajemo u tamošnjoj lokalnoj samoupravi intenzivno se pregovara sa dva investitora, a konkretni rezultati tih pregovora biće poznati početkom jeseni. Strateški pravci razvoja opštine Srbobran bazirani su na intinziviranju poljoproivredne proizvodnje i dovođenju investitora kaže predsednik te opštine ekskluzivno otkrivajući da će uskoro sa realizacijom početi projekat pokretanja industrijske proizvodnje kobasica u saradnji sa jednim nemačkim investitorom koji je pokazao interes za turistički brend turijske kobasicijade, a ono što bi na planu investicionih poduhvata takođe moglo uskoro da se desi jeste dolazak italijanske kompnaije "Linea verde".

Na jesen nove investicije u SrbobranuAgrarna mapa Srbobrana uskoro bi mogla biti dinamičnija. Kako saznajemo u tamošnjoj lokalnoj samoupravi intenzivno se pregovara sa dva investitora, a konkretni rezultati tih pregovora biće poznati početkom jeseni.

Strateški pravci razvoja opštine Srbobran bazirani su na intinziviranju poljoproivredne proizvodnje i dovođenju investitora kaže za RTV predsednik te opštine Neško Čestić ekskluzivno otkrivajući da će uskoro sa realizacijom početi projekat pokretanja industrijske proizvodnje kobasica u saradnji sa jednim nemačkim investitorom koji je pokazao interes za turistički brend turijske kobasicijade, a ono što bi na planu investicionih poduhvata takođe moglo uskoro da se desi jeste dolazak italijanske kompnaije "Linea verde".

Prvi čovek opštine Srbobran najvaljuje i intenziviranje komunikacije sa poljoprivrednicima putem kancelarije za agrarna pitanja koja će biti na raspolaganju za sve njihove sugestije i probleme.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik