IBM objavio uvjete za zapošljavanje u Hrvatskoj

Bez autora
Jul 26 2016

Američki tehnološki div IBM na svojim internetskim stranicama objavio je oglas u kojem traži zaposlenike sa srednjom stručnom spremom za korisničku podršku u Zagrebu. Navodi se kako se traži niz zaposlenika za razne klijente. Ovo su početničke pozicije s prilikom za razvoj u brzorastućem i dinamičnom timu, navode IBM-ovci te objašnjavaju: Korisnička podrška ima prvi kontakt s klijentom i njeni zaposlenici kao takvi su ambasadori našeg biznisa i usluga.

IBM objavio uvjete za zapošljavanje u HrvatskojAmerički tehnološki div IBM na svojim internetskim stranicama objavio je oglas u kojem traži zaposlenike sa srednjom stručnom spremom za korisničku podršku u Zagrebu, prenosi Tportal. Navodi se kako se traži niz zaposlenika za razne klijente.

- Ovo su početničke pozicije s prilikom za razvoj u brzorastućem i dinamičnom timu, navode IBM-ovci te objašnjavaju:

- Korisnička podrška ima prvi kontakt s klijentom i njeni zaposlenici kao takvi su ambasadori našeg biznisa i usluga.

Za ovaj posao u IBM-u dovoljna je završena srednja škola, a u prednosti će biti osobe koje imaju prethodno iskustvo s korisničkom podrškom.

Od ostalih kvalifikacija navodi se kako je poželjno biti informatički potkovan, s dobrim poznavanjem paketa Microsoft Office. Potencijalni zaposlenik mora biti fokusiran na klijenta i, naravno, timski igrač.

Traži se dobro poznavanje engleskog jezika i odlično poznavanje njemačkog jezika u govoru i pismu, što znači da će zagrebački centar za korisničku podršku biti zadužen za IBM-ove klijente u Njemačkoj i Austriji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik