Grant sredstva za mljekare i proizvođače jagodičastog voća

Bez autora
Jul 26 2016

Iz Spoljnotrgovinske komore BiH saopšteno je da je objavljen javni poziv Projekta za razvoj tržišne poljoprivrede dva za dodjelu bespovratnih sredstava za unapređenje konkurentnosti i pristupa tržištima proizvođačkim organizacijama u sektoru jagodičastog voća, te mljekarstva.Javni poziv otvoren je do 15. septembra, do kada je potrebno dostaviti zahtjeve za sredstva u kancelariju USAID/Švedska Farma dva projekta u Sarajevu ili Tuzli. Projekat provode Američka agencija za međunarodni razvoj i Švedska, koji će organizovati sastanke 16. i 17. avgusta na kojima će se zainteresovanim organizacijama pružiti informacije i uputstva za podnošenje zahtjeva za bespovratna sredstva, navode iz Spoljnotrgovinske komore BiH.

Grant sredstva za mljekare i proizvođače jagodičastog voćaIz Spoljnotrgovinske komore BiH saopšteno je da je objavljen javni poziv Projekta za razvoj tržišne poljoprivrede dva /Farma dva/ za dodjelu bespovratnih sredstava za unapređenje konkurentnosti i pristupa tržištima proizvođačkim organizacijama u sektoru jagodičastog voća, te mljekarstva.

Javni poziv otvoren je do 15. septembra, do kada je potrebno dostaviti zahtjeve za sredstva u kancelariju USAID/Švedska Farma dva projekta u Sarajevu ili Tuzli.

Projekat provode Američka agencija za međunarodni razvoj /USAID/ i Švedska, koji će organizovati sastanke 16. i 17. avgusta na kojima će se zainteresovanim organizacijama pružiti informacije i uputstva za podnošenje zahtjeva za bespovratna sredstva, navode iz Spoljnotrgovinske komore BiH.

Sastanci će biti održani u kancelariji Unitika /Marijin Dvor/ u Sarajevu, a dolazak je potrebno potvrditi putem imejla do 10. avgusta. Zainteresovane registrovane organizacije mogu preuzeti paket javnog poziva na veb stranici USAID/Švedska Farma dva projekta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik